Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Kex - 22 juni 2009 23:23

Har träffat massvis med folk idag, som Alexandra, Sammo, Valle, Crille, Freddey, Minna, Petter å hans polare Dennis, Kevin, och många många fler.

Orkar inte säga alla, för mitt minne suger å jag kommer inte ihåg alla alls höhö :) 

Men iallafall, gissa vad jag gjorde idag? Jo jag käkade bigmac !!! 

Två stora bigmac menyer, alltså 2 bigmac, 2 stora pommes frites, 2 läsk. 

Första gången jag käkat rött kött på runt 1,5 år, helt sjukt ! 

Käkade första menyn först och typ dog så gott de va, så ja va tvungen att köpa en till maha, va helt fullproppad efter det och gick runt å jäste på stan me folk, underbart ^^ 

Anledningen till att jag börjat äta kött igen är för att jag vill gå upp i vikt en jävla massa, eller iallafall SE tjockare ut... Eller inte tjockare men öhh, kraftigare? Dunno, nåt sånt . Orkar inte va så smal som jag e nu anyway :P


 Imorrn jobbar jag tidigt igen från halv 9 till 4 som jag gör hela den här veckan, sen blir de väl stan som alltid. På måndag om en vecka åker jag på Europa-resa i husbil med 5 i familjen oxå ! Är borta i två veckor och det kommer va tortyr att va borta från alla så länge, men men... Hinner iallfall träffa min baby nu i helgen innan jag åker, för hon kommer förhoppningsvis hem från Hälsingland innan jag åker = jag är lycklig :) 


Ska snart sova tror jag, eller kolla på teve i ett par timmar först I guess, å smsa me Selin tills hon somnar ^^

Jaaaaapp, iallafall, imorrn ska jag låna första och andra Twilight böckerna ! 

Skulle göra det idag men kom till bibblan efter 18 å då hade dem stängt (-.-") så jag får gö de imorrn heh. 

Ska läsa dem på Europa-resan men jag är cepedålig på att läsa böcker så jag kommer typ hinna läsa 1/3 av första boken på min 2-veckorsresa mahaha x) 

Hur som helst så ska det bästa Kexet i världen inte skriva mer på detta inlägg nu så...


Vi hörs ! 


// The Kex


Av Kex - 22 juni 2009 00:44

Idag (eller igår för klockan är över midnatt men aaaaa orka sånt XD ) så hade jag tråkigt å va hemma HEEEELA dan ! Vakna vid 2 , käka tårta till frukost, sen satt jag vid datorn å kolla nätet hela dan, å smsa me baby.

Lyssnade på underbart bra musik oxå, som Evanescence, Elvis och A7x ! :D

Sen på kvällen vid 21 så kom Amandas syrra Hanna på förslaget att jag skulle hänka på ner på stan me dem två i några timmar, så why not tänkte jag , å tog bussen till stan ! :)

 Vi hade grymt roligt ! Verkligen grymt kul för att bara gå runt å snacka ! Måste göras om snart asså ! :D  Jävla lökringar på Max som aldrig kom heller :O fett knas banas ! XD

Mahahahha flummigt , men iallafall, ska upp halv 7 imorrn (idag <.<) å jobba, börjar vid halv 9. Sen vid 4 slutar jag å då tänkte jag dra ner på stan om jag hittar nån att va på stan me, som jag alltid gör men ändå ^^ Har ni lust å träffas efter 4 på stan så hör av er !

Nu e jag grymt trött å måste sova så vi höres !


Tha Kex

Presentation

Omröstning

Love or sex?
 Love
 Sex

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards